Fyll dem med ostoch skinka innan de åker in i ugnen. Om du vill – pynta med lite finriven ost. Passar fint till långfrukost i helgen och serveras direkt från ugnen
Salta lite i fickan och fyll den med. grönsallad och champinjonstuvning RECEPT HÄR. 8 st skivor lagrad ost. 2 st skivor ostoch 1 st skiva skinka. 8 st skivor lagrad ost
Fyll det sedan med skinka och riven ost. (använd lagrad ost för mycket smak eller använd tex. vitlöksdressing och krispig sallad, god både ljummen och kall
Ingredienser 4 st kycklingfiléer salt och peppar 4 skivor rökt skinka 4 msk dijonsenap 4 skivor tomat 4 skivor tjocka emmentaler eller annan smakrik ost smör att pensla med grillkrydda eller annan kryddblandning till kycklingen Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Blanda alla ingredienserna till biffarna och vänd til sist ner osten i köttfärssmeten. Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.