Fördela tomatblandningen över filéerna och riv sedan över osten. riven gruyéreost eller annan god ost. Kycklingen serverades med stekta grönsaker och en hemmagjord ketchup
Fyll dem med ostoch skinka innan de åker in i ugnen. Om du vill – pynta med lite finriven ost. Passar fint till långfrukost i helgen och serveras direkt från ugnen
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Blanda ihop en klick creme fracihe med mosad fetaostoch strimla ner soltorkad tomat. det som blev över av fetaost/soltorkadetomatblandningen samt en stor klick creme fracihe
E-postadress. Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.