Smörj en ugnsform med lite olja , lägg i laxen och slå blandningen över. Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra tillsig en bra stund
IngredienserPortioner. 8 ca 1 1/4 kg färsk laxfilé utan skinn 2 msk olja 1 1/2 tsk salt 1 tsk svartpeppar 1 msk finrivetcitronskal Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg laxen iportionsbitari en smord form. Bred över crème fraichen. Ställ iniugnen på 200 grader i 25 - 30 min. Servera med pressad potatis eller ris 500 g laxfilé. 500-600 g blandade frysta grönsaker valfri sort. 4 dl crème fraiche med örter (lätt)
Lägg på laxfilén, krydda med salt. Smörj en ugnsfast form med flytande margarin. Lägg i grönsakerna, häll på sweet chili såsen och den pressade vitlöken
Lägg fiskeni en ugnssäker form tillsammans med grovhackad lök och paprika. Koka fullkornsriset. Gör iordning laxen genom att strö citronpeppar på laxens båda sidor och pensla på liteolivolja
4 port Falukorv iugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 150g lagrad ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.