Ossobuco
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.8 kg Kalvlägg
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.5 dl Vetemjöl
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 0.5 msk Olivolja
  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Färsk
  • 2 st Vanliga morötter
  • 100 g Rotselleri
  • 0.5 dl Bladpersilja - färsk
  • 2 msk Tomatpuré
  • 3 dl Matlagningsvin Vitt
  • 3 dl Vatten
  • 2 msk Kalvfond Buljong
  • 400 g Hela Tomater Konserverade
  • 2 st Lagerblad
  • 1 tsk Rosmarin - färsk
  • 1 msk Timjan - färsk
  • 4 st klyftor Vitlök Färsk
  • 1 st Citron
  • 1 dl Bladpersilja - färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.