Osso Buco
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 skivor kalvlägg
  • 6 msk vetemjöl
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 st schalottenlökar
  • 6-8 st steklökar
  • 1 st vitlök, hel
  • 3 st morötter
  • 6 st salviablad
  • 2 kvistar rosmarin
  • 4 kvistar backtimjan
  • 3 st lagerblad
  • 3 bitar citronskal
  • 3 bitar apelsinskal
  • 0,5 st röd chili
  • 3 dl vittvin, torrt
  • 3 dl kalvbuljong
  • 3 dl vatten
  • 4 st tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl tomater, krossade
  • 6 dl avorioris
  • 3 dl vitt vin
  • 8 dl kycklingbuljong
  • 0,25 g saffran (1/2 pkt)
  • 3 msk parmesanost, riven
  • 3 msk smör
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, malen, efter smak
  • Vitvinsvinäger, efter smak
  • Osso buco 6 skivor kalvlägg 6 msk vetemjöl 0,5 dl olivolja 2 st schalottenlökar 6-8 st steklökar 1 st vitlök, hel 3 st morötter 6 st salviablad 2 kvistar rosmarin 4 kvistar backtimjan 3 st lagerblad 3 bitar citronskal 3 bitar apelsinskal 0,5 st röd chili 3 dl vittvin, torrt 3 dl kalvbuljong 3 dl vatten 4 st tomater 2 msk tomatpuré 2 dl tomater, krossade
  • Risotto 6 dl avorioris 3 dl vitt vin 8 dl kycklingbuljong 0,25 g saffran (1/2 pkt) 2 st schalottenlökar 3 msk parmesanost, riven 3 msk smör Salt, efter smak Svartpeppar, malen, efter smak Vitvinsvinäger, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.