Idag skulle jag laga en grönsaksgratäng medköttfärs, men någon gång under matlagandet fick jag för mig att vi inte hade någon färs hemma och plockade fram quorn ur frysen
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Riv ner basilikabladen och smaka av med vinäger och salt. Fräs i den gula löken i en gryta med olja. Tillsätt färs, vitlök och chili och stek tills köttfärsen smular sig
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
I kväll blev det en pastagratängmed kyckling. Hur jag än försöker komma ifrån viktväktarna och klara mig på egen hand med alla verktyg man skaffat sig under åren
TO DIE FOR pastagratängmed kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 burk kokosgrädde (eller kokosmjölk). 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgräddenoch låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.