Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Chapatibröd brukar jag baka ibland när vi ska käka indisk mat. Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Varför ska du göra hembakade pitabröd när det går att köpa på ICA kanske du undrar. Jo, därför att det går snabbt och är enkelt och bli 100 gånger (kanske t
Sugen på nybakat bröd till soppan men inte tid att baka. Då är detta det perfekta brödet. Bara att röra ihopa, platta till och steka ett par minuter på varje sida - enkelt och supergott
Det här afrikanska stekpannebrödet är jätteenkelt att baka. Det innehåller ingen jäst, och har därför ingen jästid, vilket gör det till ett snabbakat bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.