Orientalisk gryta
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g fläskfilé
  • 1 gul lök
  • vitkål
  • smör
  • 2 tsk curry
  • salt
  • peppar
  • 4 krm paprikapulver
  • 4 krm malen ingefära
  • 2 vitlöksklyftor 1 köttbuljongtärning/1½ msk kalvfond
  • 4 dl vatten
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk soja
  • 1-2 äpplen
  • Skär köttet i strimlor.
  • Skala och hacka löken i tärningar.
  • Strimla vitkålen (valfri mängd).
  • 600 g fläskfilé (9 SP)
  • 1 gul lök
  • vitkål
  • smör (lägg till SP för så mycket du använder)
  • 2 tsk curry
  • salt
  • peppar
  • 4 krm paprikapulver
  • 4 krm malen ingefära
  • 2 vitlöksklyftor 1 köttbuljongtärning/1½ msk kalvfond
  • 4 dl vatten
  • 1 dl crème fraiche 8% (5 SP)
  • 2 tsk soja
  • 1-2 äpplen
  • Totalt blir det 4 SP/port för grytan. Lägg till SP för ris eller annat tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.