Saltlakritsfudge. Droppa ner valfri mängd karamellfärg och häll upp smeten i en bakplåtsklädd ugnsform ( ju mindre form desto högre fudgebitar) Strössla över lakritsströssel och ställ kallt tills den kylts ner
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Det blev saffransbullar och min favoritfudge kokandes till stämningsfull julmusik. Den goda fudgen har hängt med mig flera år nu och jag tror det var inne hos kryddburken jag först såg receptet
Jag gör alltid på tok för mycket julgodis varje år, det brukar gå i bara farten av för mycket julighet i kroppen och igår gjorde jag en första omgång fudge och lite börjar julinspiration pirra någonstans där inne
Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.