2015-12-06, 10. God morgon 2a advent. Ställ in grytan i nedre delen utav ugnen med locket på och låt den stå på 125grader i 1-1,5timme. 2 18 dagar kvar & Tomtegröt i ugn. 2015-12-06, 10
2016-12-11, 03. 2016-12-11, 03. 13 dagar kvar & Saffransinspiration. 43. Jag är löjligt förtjust i lussekatter och pratar hål i öronen om dessa gula bullar på herren i huset redan i september (okej, augusti
2016-12-14, 01. 26. 2,25dl mjöl. 2-3tsk kanel. Dela degen i 2 delar och rulla ut varje del till en rull. Grädda mitt i ugnen på 175grader i ca 12minuter. 2016-12-14, 01. 26. 2,25dl mjöl. 2-3tsk kanel
2016-12-18, 04. Hela 78% (2012) skulle kröna julskinkan till julbordets favorit så här kommer den, den klassiska julskinkan med den klassiska ströbrödsgrilljeringen. 2016-12-18, 04
2017-12-11, 08. 13 dagar kvar till julafton och 2 dagar kvar till lucia. 25st. 25g jäst. 2dl kall mjölk. 200g rumstempererat smör. Låt bullarna jäsa ca 2h i rumstemperatur. Grädda mitt i ugnen på 250grader i 5-10minuter. 2017-12-11, 08. 25g jäst. 2dl kall mjölk. 200g rumstempererat smör
2016-12-07, 03. 24. 20st. 2,25dl mjöl. Dela degen i ca 20bitar och rulla varje liten bit till en boll. Grädda kakorna mitt i ugnen på 175grader i ca 12minuter. 2016-12-07, 03. 24. 2,25dl mjöl
2016-12-03, 05. 21. småkakor 21 dagar kvar & Årets hits. 2016-12-03, 05. 21. 21 dagar kvar & Årets hits. "When every lost soul has somewhere to go that's my perfect christmas
2 st gul lök. 5 burk rogan josh-pasta, Patak’s (à 283g)(går att göra egen, uteslut lammet och halvera receptet, mixa ihop allt). 1 kopp ris(ca 2. 2 cm ingefära, färsk. 2 st gul lök. 5 burk rogan josh-pasta, Patak’s ( 283g)(går att göra egen, uteslut lammet och halvera receptet, mixa ihop allt). 1 kopp ris(ca 2. 2 cm ingefära, färsk
18 December 2014 •. Det är 124grader som gäller på kolan, verken mer eller mindre. 2msk flytande honung. Låt kolan koka på medelvärme tills den når 124 grader. Ställ kastrulle på värmen igen och låt koka 1-2minuter tills smöret kokat in i kolan. 18 December 2014 •. 2msk flytande honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.