För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Tillsätt grädden och rör om ordentligt. Ingen lätt utmaning om den skulle dyka upp… Till lunch åt jag en klassisk Wallenbergare , Louise åt en fiskgryta och vi njöt av utsikten över vattnet och gamla stan
Jaggjorde en sats innan och den färgade jag rosa. Det tar inte så lång tid, men det här momentet kan stå redo ( uppmätt i kastrull ) så behöver inte den uppvispade äggvitan vänta så länge
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Dessutom är det gräddfil i den vilket gör den lite "jordigare" och fastare i konsistensen. Jag slutar aldrig förvånas över hur ett så litet träd kan producera så många äpplen
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.