Jag verkligen älskar att det är fräscht, somrigt och, trots att man får lite äcklig andedräkt efteråt, så är kombinationen mellan basilika och vitlök exemplarisk
1 red Fresno chile or jalapeño, with seeds, thinly sliced. 1 (2-pound) skinless salmon fillet, preferably center-cut. 1 medium fennel bulb, thinly sliced1 blood or navel orange, very thinly sliced, seeds removed1 Meyer or regular lemon, very thinly sliced, seeds removed1 red Fresno chile or jalapeño, with seeds, thinly sliced4 sprigs dill, plus more for servingKosher salt, coarsely ground peppercoarsely ground pepper1 (2-pound) skinless salmon fillet, preferably center-cut3/4 cup olive oilFlaky sea salt (such as Maldon)
Och mina tankar går till amerikanska steak andcheesesandwiches. Vi åt en Philly steak andcheese när vi var på amerikansk fotboll i New York förra året och även om tanken är god, så var inte mackan det
In today's recipe, I filled portabellos with mixed vegetables, spinach, chickpeas and goat cheese. Eating stuffed vegetables is yummy and you have left-over sauce, it is perfect to fill vegetables with it
Det innebär att ni har och kommer få se recept som är vegan, rawfood, lchf, paleo, glutenfria, laktosfria, sockerfria, såväl som "vanliga" med socker, vetemjöl, kött och andra "vanliga traditionella ingredienser"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.