Det är en oerhört smarrigdubbelmarineradfläskfilémedfinfinatillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vidspisen just innan det är dags att hugga in
Serveras med tex potatis och grönt, ev lingonsylt. Salta och peppra och lägg i ugnsform. Vispaihop crème fraiche, grädde, soja, mango chutney och sambal oelek
Sätt in en ugnstemperaturmätare på den tjockaste delen ifläskfileén. Börja med att putsa fileérna. När man skall ha ett stort kalas med många gäster är det bra att severa kall mat
Ingredienser. två fläskfiléer. en gul paprika. salt och peppar två fläskfiléer. en gul paprika. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.