Blir väldigt vackert och fint på ett fat och med mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Ibland när man har gäster känns det ju lite halvtrist att bjuda på pasta…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det är då jag blir så glad att jag bloggar för nu kommer jag ju inte att glömma bort den igen…Det är en jättebra rätt att bjuda på faktiskt, även om pasta kan vara lite trist som bjudmiddagsmat
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
I torsdags satt jag och tittade på tv-programmet "Tina möter" där Tina Nordström åker och besöker någon känd person för att laga mat tillsammans med den
(I detta receptet kan du alltid lägga till/dra ifrån utefter vad du har hemma -superpraktiskt. )Finhacka chalottenlökarna och vitlöksklyftanBryn i olivolja och salta en aningHäll i krossade tomater och rör omHäll i pastan när vattnet har börjat att storkokaKrossa oreganon och häll i tomatsåsenHäll i gräddenDela coctailtomaterna på mittenRör omSalta och peppra efter behov (det behövs en hel del för att det ska bli smak, tomaterna suger mycket salt)Skär prosciutton i smala remsorGrovhacka basilikanRiv parmesanostenNär pastan är klar, häll av i durkslag Smaka av tomatsåsen så den är rätt kryddadHäll sedan i pastan och rör om ordentligt, men försiktigtStrö sedan över prosciutton och basilikanServera direkt från pannan (jag använder en wok)Servera parmesanen till bords (och ev
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Använde den i dagens Baconsås, vääldigt snabblagat & gott. Låt allt koka ihop och servera medpasta. Ett litet tips till er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccoli med
Efter man har lämnat blod så skall man ta det lite lugnt och inte lyfta för mycket tungt, M&M var hemma hos oss när jag kom hem… då blir det inte lugnt, full rulle hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.