Den ska ha tjocknat med fortfarande vara rinnig och ha svalnat helt. Vänd sedan försiktigt ner vispgrädden i färskostsmeten med hjälp av en slickepott och till sist vänder du även ner daimkrosset
Vispa äggvitorna med elvisp till ett hårt skum. Daimcheesecake3 äggulor. Rör försiktigt ihop alla ingredienser och häll smeten i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
I lördags till vår minikräftskiva med vänner smällde jag även ihop en riktigt god klassiker. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret
)Receptet hittade jag på denna blogg (där finns även fullt med andra goda recept. Jag måste medge att jag var lite skeptiskt när jag läste vad receptet innehöll, men det hade jag inte behövt vara - så gott
Servera med sallad och garnera med salvia. Börja med frikadellerna. Ta upp med hålslev. Blanda mascarponeosten med parmesan och smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.