Omelettrulle med skinka och färskost

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 11 dl vispgrädde eller majonnäs
  • 1 salt och peppar
  • 1 smör eller kokosfett att steka i
  • 1120 g kokt eller rökt skinka
  • 1150 g Philadelphiaost eller annan färskost
  • 11/2 dl majonnäs
  • 13 msk olivolja
  • 1 salladsbladVispa ihop äggen med vispgrädde/majonnäs och salta och peppra lite.
  • 1 Stek i omgångar i smör eller kokosfett och lägg upp omeletterna på tallrikar eller en stor bricka.
  • 1 Lägg ut skinkskivorna på ­omeletterna.
  • 1 Blanda Philadelphiaosten med majonnäs och olivolja. Bred ut blandningen ovanpå skinkskivorna på omeletterna och rulla ihop.
  • 1 Skär rullarna i bitar och servera med salladsblad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.