8 ägg
1,5 dl mjölk (eller vispgrädde eller vatten) 100 g champinjoner 1 knippe gräslök 1 tsk flingsalt svartpeppar, nymalen
1 Alternativa
toppings Kokt potatis och strimlad purjolök Rökt kalkon och skuren gräslök Tunt skivad broccoli och riven eller smulad ost, t ex chèvre, feta, präst.
Eller inte man, utan jag. Förmodligen deppat ihopfullständigt. Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mittliv, så skulle det vara ägg
Alla inlägg,. Permalink /. Tacopizza. Vispaihop ägg och grädde, salta. Tacopizza. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLitepaprikaSpenatbladNågraskivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om. Lägg på ost sporadiskt över blandningeni stekpannan och häll sedan över äggstanningen, grädda i ugnen 200 grader tills osten har smält och fin färg uppstår
Jag gillar att steka såna tjocka omeletter, det är smidigare än att göra flera små omeletter. En enda stackare har för någon dag sedan undrat om jag slutat blogga, men iövrigt verkar min tystnad gått obemärkt förbi för de allra flesta
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. TillsättMiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
Häll i en smord gratäng form. Ta ut formen och lägg på köttfärsröran. Den här rätten hittade jag på nätet när jag googlade recept för att bli av med ägg och slattar av grädde och crème fraicheinnan de blev för gamla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.