1 )
Sätt ugnen på 180 grader 2) Vispa ingrediensera med en gaffel i ett glas.
3 )
Häll över i en ugnsfast form och grädda i ca 15 min Skillnaden mellan de två omeletterna (den ovan på tallriken och denna precis ovan här) är att jag tog ut den för tidigt första gången så den pös ihop….
Frukostfilm blev The Blind Side! Andra gången jag ser den…en riktig feelgoodfilm som bygger på en sann historia!
När helgen är fullbokad är det snabba rätter som gäller på menyn och igår blev det en enkel omelett med kallrökt lax och egna sparrisar från trädgårdslandet till lunch
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Det enda som egentligen håller sig är helgfrukostarna som i stort sett alltid består av äggröra med stekta tomater och en skiva surdegsbröd (för övrigt enda gången jag unnar mig mjukt bröd nuförtiden)
Fortsätter på temat frukost och varierar med en mättande omelett. Jag brukar vanligtvis äta havregrynsgröt och en smörgås med pålägg till frukost men ibland är det kul att variera sig och äta något annat
Tillomeletten, en stor brödskiva med jordnöttsmör, ost, röd paprika och svartpeppar. Men idag så ville jag äta något annat, så det blev en god omelett ( fylld med ost, rödlök och vitlök)
Det här är litet klurigt att få till och som ni ser är min omelett inte perfekt. När omeletten nästan stelnat på ovansidan, rulla ihop den mot ena sidan med hjälp av t ex ätpinnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.