Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färskasmårödbetor
Blanda rödbetornamed olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar. 400 g smådelikatessrödbetor. Lägg på ett folieark, strö på fetaosten och vik ihop till ett paket
Skär osten i små kuber och strö den över betorna. 6 rödbetor. 6 rödbetor 50 g fetaost Dressing. Dressing. Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung
Vispa grädden och spritsa i en lagom stor gräddblomma i formarna och toppar medfärska bär. De här mördegsformarna åt vi som efterrätt på vår kräftmiddag i söndags och de blir sådär goda och spröda med mycket vaniljsmak
Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Strö osten över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färskasmå rödbeta
Lägg sedan i rödbetorna, blanda väl, smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Skala och ansa dom färskarödbetorna, riv dom sedan på ett rivjärn eller ta hjälp av en matberedare
Men faktum är att man ju faktiskt äter med ögat också, så jag tycker att det blir mycket roligare om man varierar den där omeletten i form och innnehåll
Lägg dem på en plåt med lite grovt salt i botten. Skär av blasten och skrubba rödbetorna. Blanda med crème fraiche, vitlök och smaka av med salt och nymalen peppar
Gnid av skalet med händerna. Stek kycklingen i olivolja på medeltemperatur tills den fått färg. Lägg kycklingbitarna på salladen, toppa med bacon och smulad mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.