Gratineraiugnentills osten fått färg, c. Jag har fortfarande “bakfylla” en dag eller så efter, men nu när jag nästan helt styr min egen tid kan jag välja att jobba med saker som inte är så krävande, t ex tittapåföreläsningarpå nätet, eller surfa påintressantasidor
Hetta upp äggröran försiktigtpå mycket svag värme och rör hela tiden mot botten med en trägaffel. Klipp gärna över litepersilja eller klippt gräslök och servera omedelbartmed bacon eller prinskorv och tomat
Lägg fyllningenovanpåomeletten. Igår blev det matlagning efter konceptet man tager vad man haver… gratineradugnsomelettmedköttfärsfyllning, mumsigt värre
Köttbullar ikryddig tomatsåsOm ni mot förmodan får köttbullar över vilket oftast inteinträffar, är ett tips att servera dem medkryddig tomatsås påitalienskt-amerikansktvis
Det är något med den torkade paprikan, kumminen, cayennepepparn och soppformatet… Ät i en djup skål som du liksom kan hålla om och krypa tillsammans upp med, så värmer soppan från händerna och magen ut i hela kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.