Men här kommer receptet på en omelettmed skinka, champinjoneroch fetaost. När omeletten börja stelna, vänd omelettenmed hjälp av en tallrik och låt omeletten glida ner igen i pannan
Omeletten tillagade jag i ugnen och jag fyllde den medchampinjoner, skinka och paprika. Idag satte vi väckarklockan för att inte sova för länge och sen laddade vi upp med en god frukostomelett
Den här morgonen blev det champinjoneroch gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Vi åt detta med nygräddade ost- och skinksnurror från frysen
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis. Hetta upp en panna med lite olja och fräs grönsakerna, har du en i gjutjärn så använd den då den tål ugnsvärme
En krämigt god omelettmed bland annat skogschampinjoneroch massa god parmesanost. Omeletten är färdig att avnjutas och gärna tillsammans med en god dressad sallad
Löken kan du lägga i rå i omeletten eller låta den steka med baconet en stund. Den här ugnsomeletten svänger man lätt ihop och man kan verkligen lägga ner allt mellan himmel och jord
Härligt medomelett eftersom det går att variera hur mycket som helst. Jag hade turen att hitta en bit parmesan i kylen så det blev en kantarell-ochparmesanomelett
Skär fetaosten i tärningar och lägg tillsammans med vattenmelon i en salladsskål. Jag älskar vattenmelon och den här salladen är en av mina favoriter under sommaren
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.