Hacka dillen och vänd ner den tillsammans medräkorna när omeletten är klar. Skala räkorna. Skeda ut räkröran över omelettenoch ställ fram hela rasket på bordet
Häll i äggsmeten och drag hela tiden med en träslev längs botten tills det blir en krämig omelett. Lägg en bit omelettoch sedan en klick dillpesto på varje baguetteskiva
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.