Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Blanda kyckling, bacon, purjolök och crème fraîche till en röra. Jag gör inte så ofta omeletter, men har inspirerats av en god vän som gör smarriga och matiga omeletter
Rödlök. Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kyckling och bacon omelett
Bryn bacon, champinjoner och gräslöken i lite smör. Strö på riven ost på omelettenoch ställ in hela stekpannan medomeletten i ugnen i några minuter tills den fått fin gyllenbrun färg
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Då var det daga igen för vardag, skola och jobb ochdärmed lite nyttiga matlådor till höstens alla jobbluncher
Ha ner vetemjöl, salt, ättika, smör och vatten i en bunke och rör ihop allt med en plastgaffel. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.