Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Blanda kyckling, bacon, purjolökoch crème fraîche till en röra. Skär purjolök i skivor. Jag gör inte så ofta omeletter, men har inspirerats av en god vän som gör smarriga och matiga omeletter
Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kyckling ochbaconomelett
Häll över äggsmeten och toppa med tomaterna. Servera med klippt gräslök ovanpå. Fördela potatis ochbacon i stekpannan (ta en ugnsform om pannan inte är ugnssäker)
Sätt ett lock på stekpannan och låt omeletten bli klar medan du steker baconoch lök. Omeletten bli krämig och fin när den får sköta sig själv under locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.