Blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av, servera den sedan till omeletten. Låt omeletten ligga i pannan tills den är så torr som du vill ha den på ovansidan
Våren knoppar för fullt och eftersom jag inte kan besöka favoritfiket i staden jag kommer ifrån får jag nöja mig (suuuuupernöjd) med en hemmagjord räksallad
Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Löken kan du lägga i rå i omeletten eller låta den steka med baconet en stund. Den här ugnsomeletten svänger man lätt ihop och man kan verkligen lägga ner allt mellan himmel och jord
Härligt medomelett eftersom det går att variera hur mycket som helst. Jag hade turen att hitta en bit parmesan i kylen så det blev en kantarell-ochparmesanomelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.