Om något är svårt är risken stor att jag kommermisslyckasoch det gillar jag inte. Här hemma är O och barnen livrädda varje gång jag provar något lite mer avancerat recept, för när det inteblirsom jag har tänkt, tappar jag helt greppet
bär är mycket nyttigare än så, främst på grund av att de innehållerfytokemikalier, eller färgpigmenti skalet, som fungerar som starka antioxidanteroch skyddar cellerna mot cancer, åldersrelaterade sjukdomar, sänker kolesterolet och hämmar inflammationer
Hemligheten med atthinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt somplaneringochatt helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den ilite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Dela varje tredjedel i tolv mindrebitar, och rulla bitarnatill korvar som du sedan formar tilllussekatteroch placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Ta bort alla musslorsominte öppnat sig. Fräs hackad lök ochvitlöki smör i en stor kastrull, häll på vinet, grädden, lägg ibuljongtärningenochtomatpurén
sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hittill bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.