Visst, när det kommer till mos är det ändå potatisen som står högst i kurs men det går att göra mos på jordärtskockor, rotselleri och kålrot med mera så varför då inte pröva att göra mos av rödbetor
Men My New Roots är en en blogg med bilder och upplägg som gör mig grön av avund. Troligtvis behövs även tillgång till en eller flera vänliga personer som är riktiga fenor på att fixa och trixa med datorn/kameran om något skulle gå allt för snett
Nu är det dags att ta i tur med ett utav mina mål från förra året, att dra ner på mjölkprodukterna. Vi testade rödbetsmos för första gången och blev faktiskt positivt överraskad, var väldigt gott
Skala och skiva potatisen tunt, lägg i rymlig kastrull med bottenskyla vatten. Slå bort kokvattnet försiktigt och mosa potatis och betriv fint, klicka i smör, späd med mjölk och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.