Oliv & svart bönröra med parmesankex
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 st pers
  • 2 burkar svarta bönor, 190 gr (Zeta)
  • 1 burk urkärnade Kalamata Oliver, 290 gr (Zeta)
  • 1 tsk rostad spiskummin
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 vitlöksklyftor 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl olivolja
  • Ugnstemperatur 180 grader
  • 100 g färskriven parmesan
  • 120 g vetemjöl
  • 100 g rumstempererat smör
  • några riv på en muskotnöt
  • 1 nypa cayennepeppar
  • ½ tsk havssalt
  • torkade örter eller hackade pinjenötter till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.