1. Pesto. Skär parmesanen i mindre bitar och skölj basilikan. Lägg alla ingredienser till peston i en matberedare och mixa till en slät massa, tillsätt 2 msk citronsaft
Det var flera som ville ha receptet på den chokladmousse jag gjorde igår. 150 g mörk choklad (jag hade med mint, Ta den choklad du gillar bäst det går lika bra med ljus, vit, mjölk osv)2 ägg3 dl gräddeSmält chokladen på det sätt som du tycker är smidigast. Igår räckte det till 3 eftersom jag smakade väldigt mycket från skålen medan jag liksom fördelade det hela
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Mmm säger jag bara. detta brödet var helt ljuvligt. Hade svårt att sluta äta faktiskt. Detta receptet rekommenderar jag er verkligen att prova =) Receptet kommer ifrån Matklubben
Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.