När jag var barn bjöds det nästan alltidinlagdgurkatill söndagssteken, och nu sist jag gjorde helstekt karré i ugnen fick jag en obändig lust att lägga ingurka
Hur underbart är det inte att njuta av egen syrad gurka på Ryskt vis med smetana och honung. Råkar du snubbla över ett par kg importeradVästeråsgurka nu under senhösten (vilket torde vara ganska svårt) så hittar du receptet på syrad gurka här
Strax innan lagen kokar upp, lägg i grovt skivadgurka, paprika, lök eller vad du vill. Låt hela alltet koka upp, låt svalna och häll på desinficerade glasburkar
Passade på att fota liteväxthus-utsikt när jag ändå höll på med sås-fotandet. Känner att jag villföreviga årets odlingaroch trädgården i största allmänhet innan säsongen är över, men tar migaldrigtid att ta en runda med kameran
Då kör vi väl igång med del ett av Mat ochOdlasGrillskola. Jag vet ju att jag inte är ensam om att tycka om att grillaoch kanske är ni många där ute som gärna villgrillalite mer men som interiktigt har koll på hur grillen funkar, hur gör man för att få bäst resultat, vad finns det för tillbehör som jag kan behöva och vad är egentligenindirektgrillning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.