Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. 1,6 kilo fläskkarré (delat i två bitar). 1,6 kilo fläskkarré (delat i två bitar)
en bit fläskkarré utan ben. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. UGN 125-150°NÖDVÄNDIGHETER1-1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit1 dl chilisås1 msk chipotlepasta1 1/2 tsk spiskumminsvartpeppar efter tycke och smak2 msk japansk soya1 msk balsamvinäger3 msk rapsolja1/2 tsk smoked paprika1/2 dl vatten1 stor gul lök3 vitlöksklyftorGÖR SÅ HÄRPlacera fläskkarrén i en ugnsfast gryta eller form. 1-1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.