Skala räkorna. Lägg alla skaldjur i en sil i rumstemperatur ca 1 tim före servering. Koka upp buljong, tomat, räkskal och dillfrön, låt puttra på svag värme i ca en kvart
"Legenden" säger att salladen kom till när ägaren till Hollywood Brown Derby Restaurant, Robert Howard Cobb, inte hade ätit när det närmade sig midnatt och att han då blandade ihop rester som fanns kvar i köket
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Har en del favorit recept som jag nu samlat här i ett enda inlägg. Har tidigare gjort ett inlägg som heter "tips på frukostar", så tänkte göra ett liknande fast denna gång med nyttigare mellanmål och desserter
Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, sompassar fin, fint till grillat
Man kan även byta ut mandelmjölet till sesammjöl, så blir de även nötfria. Nummer 3 för dagen, i frukostips men även ett utmärkt mellanmåls- eller fikatips. 3 dl mandelmjöl (eller sesammjöl). Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter. 4 ägg 3 dl mandelmjöl (eller sesammjöl)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.