Helgens bakverk blev av den mer nyttiga sorten. Har testat lite raw food-varianter förut för att få till något som är bra för kroppen och som samtidigt tillfredsställer mitt sötsug
Min mamma bakar supergod kladdkaka och på fik väljer jag gärna en bit vanlig kladdkaka, men när jag är hemma och bakar själv tycker jag det är roligt att experimentera fram nyttigare recept som är minst lika goda
Här kommer ännu ett recept att fylla min ‘‘Gröna kategori” med – en ”Nyttigare” kladdkaka. Enkel att göra och faktiskt ganska god – tänk på att den är ”nyttigare” och har inte lika mycket smak som en vanlig kladdkaka
Den är även extra mättande tack vare stort innehåll av nyttiga kostfibrer. Det har varit många vändor in och ut ur ugnen, väldigt mycket smakande (klagar inte på det iofs) och, faktiskt, tillslut en Linn som är rätt trött på att baka kladdkakor (ja, man kan bli det, haha
Det är fredagskväll, en kväll då många vill äta något extra gott, därför tänkte jag dela med mig av denna otroligt goda och lättgjorda kladdkakan som bara tar 2 minuter att göra i ordning
Med nyttig menar inte jag att man blir smal, stark, snygg och rik av att äta den. Utan att den innehåller mindre kalorier och bättre saker än en vanlig kladdkaka
Har massa nyttiga ingredienser hemma nu, så kunde baka nästan vad som helst. Det enda nyttiga jag bakar som faktiskt också är gott är jag allergisk för, kuul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.