Därför passade det ju alldeles ypperligt att hon skickade lite nyttighetsinspo till mig igår och att vi hade ett nät med mogna avocadosar som behövde ätas upp
proteinvåfflor medbanan, ägg och keso. Värm våffeljärnet, smörj med kokosolja och ha i smet. Tänk på att smeten innehåller bakpulver så fyll endast halva våffeljärnet med smet
Lägg upp i serveringsglas och dekorera med t ex hallon. Gör man den här puddingen på fryst banan så blir det lite som chokladglass istället för chokladpudding
Sååå jävligt frestande bomber… Och flera går nog åt under kvällen då [. Kunde ju inte låta bli att trycka i mig en sånn här läcker ”popcornbomb” direkt efter kvällens löpmil ute i den dalande snön
Detta recept har jag fått från min fina vän Kaitlynne och vi gjorde dessa innan vi skulle åka till Madrid för att ha med oss något energirikt och nyttig snack under resan och även på plats då de håller länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.