Igår gjorde jag jag lite nyttiga energibars på jobbet. Fullproppad med nötter, frön, gryn, frukt och mörk choklad med hög kakaohalt så påstår jag att de är ENERGI i dessa
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier
Det här brödet innehåller ingen sirap vilket många liknande bröd gör utan får sin sötma av torkade aprikoser och sin saftighet av yoghurt tillsammans med rivet äpple
En del av er har säkert hört/sett att jag har vägrat baka med dadlar eftersom jag tycker att dom är så äckliga och jag därför inte finner någon poäng i att baka med dom eftersom resultatet inte kommer att bli något jag uppskattar
Det firar vi med lite godis. Bäst att tillverka själv med andra ord, så man vet vad man petar i sig. Ena gången gjorde jag den med risgrädde och valde en mjölkfri ljus choklad baserad på ris
Kokos är en nyttig nöt med hälsosamma fetter, som går att äta på många olika sätt. Igår kväll svängde jag ihop en enkel kycklinggryta till middag, smaksatt med kokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.