Smaksätt med tex vaniljpulver, russin, gojibär, choklad, nötter etc efter eget smak och tycke. I helgen bakade jag riktigt nyttiga, glutenfria och fantastiskt (ja faktiskt, utan att överdriva) goda kakor
Mjuk härlig konsistens och god chokladsmak. Det kan bli allt från en bit mörk choklad, en bulle, kex med ost till kvarg/proteinpudding med frukt och bär
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Kakaohalten på chokladen kan du också reglera själv, det är själva sammansättningen av torkad frukt, bär och frön som är det nyttiga och jag lovar, man behöver ingen stor bit för att känna att behovet är mättat
Banan och choklad är en smakkombination som aldrig går fel och glassarna blir också riktigt snygga om man har i hela bananbitar och doppar dem i härlig, hemmagjord choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.