Här gjorde jag nyttigsalladmed aubergine, blomkål ochbulgurmed grekisk fårost. Bulgur är mycket nyttigoch jag använder den i min matlagning väldigt ofta
SALLAD. Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MED EN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Förutom att den är väldigt välmakande så har den den goda egenskapen att också vara nyttig. Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar
Servera detta med lite fet yoghurt med lite salt och krossad vitlök om man önskar. Fyll varje aubergine skal med köttfärsblandingen, behöver inte fylla ända upp då bulgurn kommer att växa lite
Här gjorde jag en nyttigsalladmed gröna sparris och fullkorns couscous. Sparris passar utmärkt i många nyttiga maträtter som soppor ochsallader men även som ett gott tillbehör till kött, ägg eller fisk
Gott och hyfsat nyttigt. Koka gärna bulgurmed buljong så blir det mer smak och om du vill ha mer grönsaker i maten så fräs på lite och blanda medbulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.