1 Smaksättning,
välj en av nedanstående till fyllningen:
1 Punch:
4 kapsyler arrakksarom
1 Kokos:
4 msk tjocka lagret kokosmjölk
1 Nötcrème:
2 msk nötsmör
1 Banan:
tillsätt inget
1 Hallon:
12 mosade hallon
1 Pepparmint:
4 kapsyl pepparmintsarom
1 Kaffe:
3 msk avsvalnat starkt kaffe
1 Lakrits:
Lakritspulver efter smak
1 Chokladkaka:
250 g vita bönor 7 st färska dadlar 6 msk kokosolja 1/2 dl kakao Fyllning: 2 dl vita bönor 2 bananer 2 dl växtbaserad kvarg 2 msk kokosolja Smaksättning, välj en av nedanstående till fyllningen: Punch: 4 kapsyler arrakksarom Kokos: 4 msk tjocka lagret kokosmjölk Nötcrème: 2 msk nötsmör Banan: tillsätt inget Hallon: 12 mosade hallon Pepparmint: 4 kapsyl pepparmintsarom Kaffe: 3 msk avsvalnat starkt kaffe Lakrits: Lakritspulver efter smakSå gör du: 4 st burkar Förberedelse: Öppna de små konservburkarna i botten med en konservöppnare. Töm ut innehållet och diska burkarna noga. Printa ut etiketterna och fäst dem runt burkarna.
Chokladkaka: Skölj bönorna och kärna ur dadlarna. Mixa bönor, dadlar, kokosolja, nötsmör och kakao till en slät deg. Tryck ut degen längs kanterna i burkarna så det blir ett runt hålrum i mitten. Spara lite deg att kunna använda som botten.
Fyllning: Mixa ihop alla ingredienser till fyllningen med valfri smaksättning. Häll fyllningen i burkarna och avsluta med att trycka ut ett lager av chokladdegen ovanpå. Degen blir bottnen på kakan och hindrar fyllningen från att rinna ut när du vänder på burkarna. Ställ burkarna i kylen för att stelna något. Servera burkarna på rätt håll så dina gäster kan öppna burkarna och med förvåning mötas av en ljuvlig chokladkaka i konservburk!
Minns ni receptet på mina Bountys med smak av snickers som jag publicerade för någon vecka sedan. Jag rörde samman fyllningen till mina snickersbounty, plattade ut en i en form och bredde på ett tjockt lager med proteinberikad chokladfyllning
Det kommer att bjudas på pasta med två olika såser till. Passade även på att baka Italienska bröd, ett utan fyllning, ett med soltorkade tomater och ett med oliver
Sätt dem i en äggkartong och fyll dem med din fyllningar. varför äta en bakad potatis med samma fyllning, när du kan äta sex stycken som var och en bjuder på en unik smkupplevelse
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja. Grädda därefter i ugnen 15-18 minuter och låt svalna på galler. 8 msk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.