) Jag gjorde två versioner, en medråris i och en "low carb"-variant med keso istället för ris. Idag har jag gått runt och ojat mig hela dagen, körde ett riktigt tungt pass med min vän Malin igår och idag är träningsvärken brutal
Och inte nog med att det är drömmigt gott - denna variant är betydlgit nyttigare. Kebabsåsen är gjord på lika delar kvarg, turkisk yoghurt och lätt creme fraiche, sambal oelek, generöst medkebabkrydda, salt, en nypa svartpeppar, ketchup, lite citronjuice samt ett par droppar honung för sötma
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Det har en underbar smak med massor av söta fikon och krispiga hasselnötter. The post Nyttig thaisoppa med röd curry och kokosmjölk (laktosfri & glutenfri) appeared first on Angelas Heaven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.