ca 25 st 2 dl sötmandel 100 g urkärnadefärska dadlar 2 msk agavesirap 2 msk kokosolja 3 msk kakao 1/2 tsk pepparkakskryddor 1 krm salt ca 2 dl rostade mandelspån Lägg till i inköpslistan
Smält smör och choklad till kladdkakan i en kastrull och ta sedan av från värmen. Smält karamellerna tillsammans med grädden i mikron tills all kola är smält
Förra fredagen postade jag min marängsvisskladdkaka med jordgubbar & cocosprickar och jag tänkte att jag kör vidare på en ny fredagskladdis denna fredagen
Socker- och glutenfri citronkladdkaka. 2 ägg. ½ dl ICAs sötströ. 2 krm vaniljpulver. rivet skal från 1 citron och pressad saft från ½ (jag tar med fruktköttet också)
Gör så här. Kavla ovanpå bakplåtspappret (för att undvika kladd) tills degen är ca ½ cm tjock. Skär sen upp bullarna i lagom tjocka skivor och lägg i bullformar
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutomär den lik i färgensom de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.