Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakade frukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Stjälp sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Häll äggvitorna i en torr och fettfri vispskål. Vispa till ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken
Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Värm vattnet till 37 grader. Smula jästen i en bunke och lös upp den i lite vatten. Tillsätt resten av vattnet, olja, sirap, havregryn, salt och det mesta av mjölet
Igår kväll kände jag att det skulle vara gott med lite nybakat bröd till söndagsfrukost. Så jag passade på att svänga ihop en deg i en reklampaus i den film vi såg på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.