Laga till hummer kan man ju göra på olika vis, oftast så har vi bara låtit dom få ett uppkok på spisen för att sedan hugga in med skaldjurskniv, gaffel och nötknäckare och doppat köttet i smält smör eller Rhode Islandsås med vitlök
Börja med att skala humrarna och spara all saft som rinner ur. Krydda med persilja eller basilika. Därför kommer här en smakrik och välkomponerad hummerrätt som passar utmärkt som en del av nyårsmenyn
12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest
Hummer är nyårsmaten framför andra, och även jag lyxade till med det på nyårsafton, som L och jag firade tämligen stillsamt här hemma tillsammans med TV och korsord
Sältan från hummernoch beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Skala och rensa hummern försiktigt så att köttet inte skadas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.