Skrubba och koka färskpotatisen. Lägg i en ugnsform och vänd ner potatisen med ingredienserna. Det här receptet hittade jag på matklubben och det hette "Kriminellt god potatissallad"
Blanda surdegen med resten avingredienserna. grön pesto. flingsalt och svartpeppar. hyvlad parmesanost. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pestooch kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmedparmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
God kötträtt med oxfile med en super god fyllning medpestoochparmesan som blir en riktig lyxrätt. Rör ut creme fraiche med grädde, fördela över potatisen i formarna och toppa med lite parmesan
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- ochparmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
På med salt, svartpeppar ochparmesanost. Here I go again med smördeg och prosciutto. Det enda jag gjorde annorlunda var att låta skinkan vara med i ugnen i stället för att läggas på efter gräddningen
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Ta i salt, parmesanostoch smör. Riv parmesanosten. Ta i ordentligt med salt Pesto. Ta upp pastan med en pastatång och lägg över potatis och haricot vertes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.