Jag älskar verkligen den här sortens bakverk. Bara att mixa ihop alla ingredienser i hushållsassistenten, pytsa i muffinsformar och sedan in i ugnen en sväng, KLART
Enkla och supergoda, och självklart helt friafrån gluten. Det är lite ont om motivation just nu så det händer inte jättespännande saker i köket för tillfället
De här kanelbullarna är de bästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Det finns några glutenfria mjölblandningar nu förtiden utan vetestärkelse, men jag föredrar att lära känna de olika ingredienserna med deras unika egenskaper och vad de gör för degen
Det hindrar mig dock inte från att baka egna frallor på en söndagsmorgon. En sak jag kan sakna på lediga morgnar är att gå till konditoriet och köpa nybakade frukostbullar
Här ser du mina socker- och vetemjölsfria kakor bakade på mandelmjöl. 100 g smör2 tsk vanilj (ej med socker i)2 dl mandelmjöl2 dl riven kokos2 msk kokossocker (torkade blommor från kokosblomman - från Renée Voltaire)en knapp dl gojibär eller andra torkade bär eller fruktGör så här
För att sen rulla degen löst nerifrån och upp till en lång korv, kläm ihop skarven ordentligt. Jag tror att alla gillar bullar, innerst inne om inte annat
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.