Kladdiga cheesecake brownies med Cloetta Center. Dessa kakor blev gudomligt goda & ja framför allt inte LCHF som jag för det mesta lever och lagar/bakar efter, men det har ni nog redan förstått
300 g sockerfri mörk choklad (jag använder Cloettas, finns i godisavdelningen i din matbutik)100 g sockerfri mjölkchoklad (Cloettas också)200 g smör2 dl vispgrädde2 msk creme fraiche 3 dl grovhackade nötter (ex valnötter och mandlar)Ev lite kryddor ex kanel och lite saltBörja med att rosta nötterna i en torr stekpanna, ev med kryddor
100 mörk choklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas). 100 gram mjölkchoklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas). 80 g mörk choklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas). 100 mörk choklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas). 100 gram mjölkchoklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas). 80 g mörk choklad utan tillsatt socker (jag använder cloettas)
Allt från Sveriges nationaldag och Ramadan till kommande Midsommarafton och Eid. Jag dekorerade min med smält choklad, lady fingers-kex, rafaelo-bollar, färska bär, macarons och cloettas senaste godisnyhet som även den kom med i smakboxen
Romerska bågar, de där små frånCloetta. Rivet skal från 1 stor apelsin. Bakade lite härligt goda muffins idag smaksatta med rivet apelsinskal och romerska bågar
Ni som följer min blogg vet att jag brukar få pressutskick frånCloetta när det släpps nyheter och jag fick ett paket förra veckan med posten faktiskt som jag inte hunnit visa er ännu
1 Dubbelnougat (Cloetta) grovhackad. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop mjölk med ägg och rör ner tillsammans med det smälta smöret
Lagret av mjölkchokladfudge hade då även stelnat fullt ut till skillnad från när jag tjuvsmakade på den och mjölkchokladfudge kan verkligen piffa till och förhöja vilken kaka som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.