Fyll på med vinoch buljong så att allt är täckt med vätska. Reducera ner i någon kvart medan du fräser pålitestrimaldprosciuttoochchampinjoner som du kan toppa varje portion med
I stället tog jag rosmarin, trattkantareller i såväl färskt som torkat skick, vittvin, lagerblad, ochslutligen avsevärt mycket mindre av tomatkonserv än vad jag brukar
Efter pizzabakandeti fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå tillspillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost ochlite gott vin
Igår var jag med min mamma på söder här i Stockholm och efter att ha avnjutit en fantastiskt god lunch på Urban Deli (kan verkligen rekommendera den grilladetonfisken
Skar dem i tunna tunna skivoroch gjorde ett mönster och la även smulpaj i botten på formen. Lägg i smöret skuret ibitartillsammans med mjöl och florsocker i en bunke, finfördela allt till en grynig massa
Rensa rödingenoch ta bort alla ben - jag brukar dela rödingenpå hälften nu. Det här en sån där rätt som jag bara älskar att laga och servera, det går fort - det är gott - och det är faktiskt svårt att misslyckas
Vinet har en friskochfyllig smak av mörka bär ochvanilj. Så himlasmidigt med grytor tycker jag, man gör den på fm eller dagen och så får den stå och småputtra hela dagen tills det är dags för servering
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vittvin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Lägg upp bladen påportionstallrikaroch lägg fikon delade i fyra delar och sedan druvor ovanpå dem. Blanda ingrediensernatilldressingenoch häll den över salladen eller servera den vidsidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.