Min söndag är än så länge underbar. Kom hem för en stund sedan hungrig som en varg och lagade till något så gott som gäddfile med pepparrotssås och ugnsrostad potatis, såååå gott
IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
De finns de som tycker att gädda är torrt, träigt och tråkigt. att ingåi en ugnsbakad gäddfärs. Dessa människor har inte upptäckt meningen med gäddansexistens
Värm matoljan i en rejäl kastrull. Skär morötter och lök itärningar. När oljan är riktigt varm och nästan kokar så lägger du i hummern isitt skal, morötter, lök, krossad vitlök, timjan och lagerblad
Sen måste jag slå ett slag för det här med foliepaket. Hoppas ni är många som sitter och planerar er valborgspicknick just nu, och gör niinte det så funkar det här fint att köra i ugnen ock
Ingredienser 1 kg gädda , 1-1. 5 5 msk smör 1 st purjolök(ar) 1 st morot 1 st citron(er) 1 knippa(en) persilja 1 knippa(en) dill 1 st lagerblad 4 st vitpepparkorn , 4-5, krossade 0 odefinierad salt Köp receptet
Grovhacka löken och fräs den mjuk i smöret med kryddorna. Tillsätt sockret och låt det smälta. Slå på vinägern och koka tills det är nästan torrt i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.