Kalla mig gärna nörd om du vill, idag ger jag dig fem vegan salladstoppingar som gör dig glad. Jag har försökt komma på vad det egentligen är som gör att en sallad smakar så gott
Jag gillar det lite tyngre som blir i brödet, hur mättande det är och den goda smaken. Jag använder mig av filmjölk i grundreceptet men det går faktiskt utmärkt att byta ut mot soygurt och citron för ett veganvänligt alternativ
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj. Och väldigt duktig i köket – så jag kan inte förklara pajen som superenkel för det
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Sour supreme som är ett veganskt alternativ till smetana eller gräddfil passar också bra till. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Choklad och kaffe är så gott tillsammans och med jordnötter som botten blev det extra mumsigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.