Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret bli trist igen. Perfekt för långa matlagningssessioner i köket, med andra ord
Nu tar jag nyatag och kommer att vara aktivare. Hej mina trogna följare,. Som ni har märkt så har jag inte kunnat göra några inlägg under en period av olika anledningar
Vänd försiktigt runt så att allt blandas. Ja men hejsan. Nu är det dags snart att äta semlor, om man lyckas hålla sig till den speciella, utsedda dagen… Gillar du semlor
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Pizza toppad med lammrostbiff. Till lunch i onsdags delade jag och Algot på en pizza till lunch. Några dagar tidigare hade vi ätit lammrostbiff till middag och vi hade lite rester kvar av köttet, så det fick toppa pizzan vilket blev jättegott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.