Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Smör – mjölkfritt margarin. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.